Најново

Караџовски со две маски во Канал 5

Во Само Интервју на Канал 5 д-р Ѓорѓи Караџовски носи две маски. На прашањето од водителот зошто носи две маски, тој одговара дека здравјето на

За Заеви не важат мерките?

За Заеви не важат мерките, па слободно можат да си се журкаат во Аватар. Да се потсетиме што изјави Караџовски и како предупредуваше. -Не лудувајте по свадби,

Здравје и Фитнес

Како одговорно да пиеме кафе?

Иако честопати ги слушаме недостатоците кога станува збор за пиење кафе, кафето има низа придобивки. Кафето како храна има многу придобивки за нашето тело, но

Лукот е лек!!! Видете кои се придобивките!

Posted on 0

Лукот, всушност, има неколку стотици терапевтски својства, потврдени од страна на научни истражувања. Лукот, всушност, има неколку стотици терапевтски својства. Истите се потврдени од страна на

Top