365Days, еротски сцени-филмче за карантинче

Масимо е главен на Сицилијанска мафија. Лаура е директор за продажба. Лаура заминува во Сицилија за да си ја спаси врската. Но таму ја киднапира Масимо. И дава 365 дена за да се заљуби во него.

Филмот изобилува со еротски сцени, кои ќе и помогнат и на вашата врска.

Дали Лаура ќе се заљуби? Што ќе се случува?

Одлична препорака за карантинско филмче, кое ќе ве остави без здив.

 

 

Leave a Reply

Top