Какви се во сексот хороскопските знаци?-БИК

На бикот му треба партнер кој ќе му овозможи да доминира. Односот, како што е “куче-мачка,” на Бикот не му одговара. Од време на време Бикот сака да се расправа па да важи непишаното правило-после кавга, добар секс за смирување. Но обвинувања, бикот не толерира. За да се задоволат барањата на биковите е прилично тешко.

Биковите сакаат постојано да експериментираат во сексот, експериментите за нив се послатки од мед и вино. За парови кои ги поминале четириесетите, овој пристап е благослов. Ако сте во брак или живеете со Бик само кажете дека сакате да имате секс на брод, и веднаш ќе видите како се менува расположението на вашиот партнер. Но не очекувајте дека желбата ќе ви биде исполнета на пример во Сиднеј. Биковите најбезбедно се чувствуваат дома.

Овој знак  сака да доминира во љубовта. Ако Бикот ве уверува дека не е така, тогаш не е воопшто свесен за своите сексуалности. Тоа може да се случи во рана фаза на врската, но со текот на времето Бикот едноставно ги извршува своите реални физички потреби. Ако не се случува како што Бикот посакува и замислува, вашата врска ќе биде вистинско измачување. Овој знак сака дела, а не зборови. Бодењето љубов со Бикот е уметност, тој е горд кога што дава задоволство. Сексот за бикот не е само чин, туку и начин на кој седите, прекрстувате нозе, како и начин на облекување. Во фаза на романтично удварање Бикот носи најнови модни трендови.

Бикот и потребите

Спор, долг бакнеж е карактеристика за Биковите. Знаат како да дадат задоволство, да простат, да се галат. Но за возврат бараат иста количина на љубов. Не заборавајте дека на Бикот секогаш му е потребно внимание.Треба да почуствувате кога треба да се повлечете-и не брзајте и не го притискајте Бикот.

Сексуалната потреба на Бикот е голема.

Leave a Reply

Top