Безобразници едни, ѓубриња пореметени. Прво, требаше да ја смирите епидемијата

Безобразници едни, ѓубриња пореметени. Прво, требаше да ја смирите епидемијата, да ја држите под контрола, па после ебани избори да организирате. Калкулиравте, игравте на карта на цркви и џамии, пошто во тие организации се пере мозок, а вас токму тоа ви треба како идиотски партии, ѓубриња непрокопсани. ЗДРАВСТВЕНИТЕ И БЕЗБЕДНОСНИ политики ги водевте од штапски интереси и фотељашко-тендерски побуди ЃУБРАД ЕДНА ПОРЕМЕТЕНА. Едните на едната страна, другите на другата, усијано бре да се оди на избори и преку трупови ако треба… Монструозно, гадно, одвратно. Монструми и џелати – тоа сте, ништо друго. Скаперници едни расипани. Психопати.


Пишува: Томислав Каранфиловски

Leave a Reply

Top