Кој не прислушкува?Секоја будала може да снима!

Според Љупчо Палевски и интервјуто во Центар, со Васко Ефтов има три системи за прислушкување. Два системи надворешни и еден во МВР, официјално во државна безбедност.

И денес сме прислушкувани со ист таков софтвер по моќ и перформанси. И ова треба да биде приоритет на Виктор Димовски за да го реши. Оваа држава нема никаков интегритет кога секоја будала може да снима.

,,Јас му помагав на Александар Верушевски. Снаата работеше со Соња Верушевска во Стопанска банка. Со Зоран Верушевски сме терале кампања. Јас бев член на изборен штаб во 2000 година. Шеф на штаб беше Бучковски, за логистика бев јас. Бранко црвенковски имаше неограничена доверба во Зоран Верушевски. Поради лобито Хари Костов и Штерјо Наков, Бранко Црвенковски го езгекутираше Зоран Заев- Љупчо Палевски

Постои интерес помеѓу Христијан Мицковски и Александар Верушевски. Од друга страна помеѓу Зоран Заев и Мијалков. Интересите се за многу пари. Имаш на располагање 3,5 милјарди евра.

И референдумот е завршена работа. Кога во Македонија во 30 години дошле заедно Тереза Меј, Ангела Меркел???

Leave a Reply

Top