Дали Боки 13 е жртвено јагне во Рекет заедно со Катица Јанева?

Боки 13, тврди дека има несоборливи докази за вмешаност во сериозни криминали на дел од политичката елита на власта.
За потсетување тој беше осуден минатата недела на 9 години затвор. Екс специјалната обвинителка Катица Јанева, доби 7 години затвор.

Да потсетиме дека Боки 13 претходно спомена дека се плаши за неговиот личен живот. Исто така Боки 13 спомена дека премолчил кој се доаѓал кај него дома. Дали Боки 13 се освести дека е жртвено јагне и дали ќе изнесе се што знае? Дали Боки 13 веќе нема што да изгуби? девет години се многу за во затвор ако не си бил сам. Засега за Рекет се осудени само двајца. Тој и екс специјалната обвинителка Катица Јанева.

Leave a Reply

Top