Синот на Локвенец со стипендија од 113.000 долари, а нашите деца без компјутер дома

Имаме деца кои не се на функционери и едвај ја пребродуваат кризата затоа што нивните родители се отпуштени од работа. Тие немаат дома компјутер и немаат основни средства за живот. Но затоа децата на функционерите добиваат стипендии за да се образуваат во странство. Таков е случајот ана синот на Хари Локвенец.

Сликата може да содржи: еден или повеќемина, текст кој вели „објавил: мирко бачик 17 септември, 14:21 и синот на локвенец стипендиста од 113.000 долари? coJY33A иднината идни Tale Lokvenec Add Friend тасега Studies at Harvard University македонија вести Studied at University of Warwick фото/ текст извор: отри.мк Studied at машински факултет/ св.кирил и методиј -CKonje Went to сугс раде јовчевски- корчагин тале локвенец H на пратеникот хари локвенец добил неверојатни над 113.000 долари стипендиа за студии на универзитетот ворвик англија.“

Ако иднината е сега, и Можеме подобро, можеме повеќе, Хари Локвенец му обезбедил убава иднина на неговиот син. И сигурно дека во Харвард неговиот син може подобро и повеќе.

Leave a Reply

Top