Зошто министерот Венко Филипче во 2018 година набавувал Ковид-19 тестови и опрема?

Светската трговска организација на официјалниот сајт објавува кој купувал Ковид-19 тестови и опрема. Меѓу другите земји и Република Северна Македонија се најде на листата.

Дали Венко Филипче ќе и објасни на јавноста или ќе молчи исто како што лажираше дека ја вакцинирал внуката?

Leave a Reply

Top