За Заеви не важат мерките?

За Заеви не важат мерките, па слободно можат да си се журкаат во Аватар.

Да се потсетиме што изјави Караџовски и како предупредуваше.

-Не лудувајте по свадби, родендени, кршетвки и журки, оставете нека се стабилизира состојбата- и до година ќе бидете млади.

Leave a Reply

Top