Кого правите мутави??? ( видео )

Народот не е мутав. Ова ви е само обичен пиар, глуп.

Полицаец Манијак, ги следи од владава Ист полициски службеник им пишал казни на тројцата.

На Филипче на 21.09.2020 а на Заев и Николоски на 20.9.2020.

Сериски на парагон на Заев 298222, на Николоски 298223 и нај сумливо на Филипче 298224 а казната е пишана утредента!?

Абе и за филм снимање не ве бива! Следниот пат внимавајте на детали!

Posted by Blagojco Brloko Gorgiev on Wednesday, September 23, 2020

Leave a Reply

Top