Фрчат тужби за клевети и изнесени лаги кон поддржувачи на сдсм!

Вработена во клиника за пластична и реконструктивна хирургија ТУЖЕНА за клевети и навреди.

Вработената Катерина Велковска, имено вработена како медицинска сестра за време на работно време пишува статуси на Фејсбук. Лицето Катерина Велковска е позната по тоа што до сега многумина ја имаат пријавувано во мвр. Имаше клевети и против д-р Софијанова и истата ја пријавуваше во мвр.

Дали се ова платеници на сдсм не знаеме но она што се знае е дека Катерина Велковска пишува се и сешто за секого. Во случајов дури и за нејзина колешка со која заедно работат 35 години.

Катерина Велковска знае кој чив швалер е, кој со кого е, се додека на некого не му прелие чашата.

Катерина Велковска скоро и да нема за кого се не пишувала. Во моментов најмногу пишува за Мери Николова-Буџаку, за Артан Груби, и скоро и да е опседната со Бујар Османи.

Дали е платена за тоа, или едноставно оваа жена е само сама, без семејство па има слободно време за пишување, не знаеме.

Таргет на нејзините постови се и голем број политичари од вмро-дпмне за кои исто така пишува лаги и невистини.

Но ќе го прашаме министерот Венко Филипче дали си го знае персоналот? Дали го оправдува ваквото пишување, псоебно кога тоа се случува на работното место! Дали Катерина Велковска нема да биде казнета од министерот и ќе остане само со поединечни лични тужби останува да видиме.

Нема опис за фотографијата.

На нејзиниот профил можат да се забележат и вакви фотографии, како опомена за некој дека ,,многу зборува,,! Истиот тој потоа е на нејзиниот профил.

Во продолжение, скринови од Катерина Велковска!

Господ да чува кој се не лекува!!!

Жална Македонијо, исплачи се!!!

Leave a Reply

Top