Сите јадат ќотек. Сите сити, народ презаситен и гладен

Полицијата јаде ќотек.

Роми јадат ќотек.

Доктори јадат ќотек.

Рашковски јаде ќотек*.

Сите сити, народ презаситен и гладен.

Може ништо нема, ама ќотек има.

Државна каса се краде, избори се крадат.

Ќебапи се крадат.

И мртовци се крадат.

Филмот пукнат, шлаканици и шавови пукаат.

Да потсетам: 21 век.

Leave a Reply

Top