Колку треба да не ти сече за ваква изјава?

Колку треба да не ти сече за ваква изјава?!

  1. Секој објект има различен капацитет. Определете бројност на гости според капацитетот.
  2. Пејачите, групите и диџеите треба од нешто да живеат. Ако се регулира број на гости- нема проблем!
  3. Дали седат четворица или 50 души на свадбарска маса- исто ти е: пак има еден од лево, еден од десно и двајца спроти. Глупости.
  4. Шибнете вртоглави казни и затворање на објектите кои нема да ги почитуваат мерките.

Не ги замарајте музичарите. Остајте ги локалите да работат. Нема сите да испоцркаат поради пар будали.

Сликата може да содржи: 1 лице, текст
Пишува: Дарија Андовска, на својот Фејсбук профил

Leave a Reply

Top