Пукнала тиквата помеѓу Алек Гочев и Лидија Димова

После жестокиот напад од граѓани врз директорката Лидија Димова, нејзината десна рака Алек Гочев никаде го нема.

Или онаа народната ,,додека јадете маст сте заедно, кога јадеш стап си сам/а,,! Иако Лидија Димова и Алек Гочев секаде беа заедно, па дури и многумина велеа дека и е син. Сега кога на Лидија Димова и е жешко, Алек Гочев го нема.

Барем дознавме дека не е и син, туку пријател.

Секоја револуција ги јаде своите деца, само македонската ги казнува! |  okno.mk

Твит на денот: Нели за Европска Македонија беше референдумот, од кај сега  Северна? - Expres.mk

Кога се закануваше ,,малиот,, со референдумот, сигурно мислеше на ова!

Пара Пет on Twitter: "Многу сакам вакви закани.… "

Defying Police Harassment, the Macedonian Colorful Revolutionaries Continue  to Chant “Freedom” · Global Voices

Leave a Reply

Top