Андреј Ковачев: Прво прашај дали смееш да честиташ! Закана од Бугарија до Заев

Иако Премиерот Зоран Заев ветуваше пред народот дека има добри односи со Бугарија, сепак не било така. Бугарија не отстапува од своите барања.

Андреј Коватчев за нас вели дека со лага и антибугарска идеологија немаме место во ЕУ.

Leave a Reply

Top