Свежо депилирани. И подмачкани. Со новите лубриканти

Eееееј, а бе Бугариве изгледа не ни се баш добрососеди. Упорни се некако во барањата за побугарчување на Македонците!!!! Ни велат нема ЕУ без побугарчување!!! Додуша Бојко другар ми, уште е фин со мене ама онаа Захариева, змија бе, анаконда.

Така звучеше вчера Заев, како да се разбудил после долга опијатска кома. Иако уште не сфаќа дека цело време играат лош и добар полицаец со него.

Тоа и го реков на последниот мој настап на Само вистина кога соговорник ми беше оној Неџат, таканаречениот политички аналитичар на Заев. Ви го прават трикот добар и лош полицаец, цело време. Бугарија е сериозна во барањата, а ЕУ ќе ја поддржи со истиот трик.

Како и да е, Заев вчера полека почна да ги навикнува идиотите околу него дека ЕУ нема ни да помирисаме и после сите квислингшки договори што ги потпишаа со Бугарија и Грција.

Се обидува да прави и некој притисок на ЕУ, демек, видете што ни прават, не се договоривме така. Дечко со тебе никој ништо не се договарал. Само те веслаа ко Лихнида кајчето. Таква е судбината на сите кои влегле во срамни политички дилови на штета на својот народ. Сликајте се сега со НАТО. Едно селфи со голи мазни газиња. Свежо депилирани. И подмачкани. Со новите лубриканти.


Пишува: Сашо Тасевски

Leave a Reply

Top