Никола Димитров многу се загрижил за злоупотреба на европските пари. Епа ако си толку загрижен врати ги тие пари што и ги доделија на ќерка ти, затоа што само ќерка ти е толку способна, нашите деца не се!

„Ги читам вечерва новите информации во серијалот новинарски истражувања околу состојбите во Националната агенција за европски образовни програми и мобилност.

Впечатокот е загрижувачки. Итно е потребно целосно расчистување на овој случај.

Мора да се истражат сите наоди и да се открие целата слика, оти за државата само едно нешто е поголем срам од шпекулации за наводна злоупотреба на пари на европските даночни обврзници – а тоа е кога во тие сомнежи би имало вистина“.

Leave a Reply

Top