Како ќе го опишете владеењето на сдсм? ( Оригинално видео )

Интересно видео за владеењето на сдсм. Иако е само зезање, ја отсликува нашата реалност.

Опис на владеењето на СДСМ. Со осврт на тренирањето магариња.

Posted by Sasho Tasevski on Tuesday, October 13, 2020

 

Leave a Reply

Top