Лидија Димова полна со скандали! Ние народот сме магарињата

По грантот за МАГАРЕТО, Горан Велковски брат на пратеник на СДСM, добил грант од 125.068€ за ОБУКА за правење СИРЕЊЕ.
* Што врска има ВЕТЕРИНАРНА станица – Делчево со производство на сирење во Кавадарци ?
* Колку млекари има во Кавадарци за развој на туризам со сирење?
Сликата може да содржи: 3 луѓе, текст кој вели „OBoj човек Ke добие 125.068€ власта евра за обука за правеье сиреье брат на пратеник на сдс диме велковски член на сдсм. роден 3.12.1973 80 кавадарци. македонец. има завршено земјоделски факултет, уким. директор на школо во кавадарци „горче петров" согласност стратешиите документи воведе години обука програми сиренье. наставни правснье спреье, како соодветна Goran Velkovski Mozeme. Uste poveke. Uste podobro!!! Sozsu GjorcePetrov средно општинско земоделско шумарско училиште „горче петров"- кавадарци училиштето постои од 1956“

Leave a Reply

Top