Ја пуштија низ вода Лидија Димова. Пуштала пари на брат на пратеник од сдсм, ама кога си ја завршила добро работата веќе е небитна!

Директорката Лидија Димова, смета дека не треба да даде оставка, но јас имам спротивен став. На наредната владина седница ќе побарам оставка и разрешување на директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност.

Leave a Reply

Top