Вечна ти слава Тоше Проески!!! Ангелите имаат само датум на раѓање

Утрото кое ни го зема единственото вистинско добро што ни го дари Бог е пред нас. 16.10.2007 година, 6 часот и 20 минути кога цела Македонија се разбуди од плачот на универзумот.

ВЕЧНА ТИ СЛАВА ТОШЕ ПРОЕСКИ!

Leave a Reply

Top