Кај не те бива за пеење, не те бива ни за пратеник. Ориѓански распали по Дурловски

Тоа што го зборував не можам да го направам, но сега нема да зборувам а ќе продолжам да го правам!

Останувам доследен на моите поддржувачи и нивниот глас.

#Македонија #Слобода

После оставката на Игор Дурловски, во сопствен стил му се обрати Златко Ориѓански.

 

Leave a Reply

Top