Почина Амди Бајрам поради проблеми со срцето

На 64-годишна возраст почина од неодамна пензионираниот пратеник и актуелен претседател на партијата Сојуз на Ромите од Македонија, Амди Бајрам.

Од неговата партија за Се За Се јавуваат дека тој починал во клиниката „Филип Втори“ поради проблеми со срцето.

Leave a Reply

Top