Амди Бајрам погребан во Алеата на Великаните

Амди Бајрам вечното почивалиште ќе го има меѓу Раде Јовчевски- Корчагин, Киро Глигоров, Блаже Конески, Борис Трајковски, Димитар Влахов…

Сликата може да содржи: текст

Leave a Reply

Top