Мојата роднина не почина од Корона. Филипче лажеш!

Махир Демишоски, внук на починатата пациентка од Струга го обвинува министерот Филипче оти лаже. Неговата роднина починала од корона и оти намерно ги пумпаат бројките. Тој уверува дека роднината умрела од псоријаза. Починатата имала болести долги години како дијабестес а не од корона.

Тој уште се жали дека синот на починатата жена кој дошол од Италија да ја види мајка си и оти го пуштиле дури откако починала.

Leave a Reply

Top