Се бара изгубено девојче на 15 години

Исчезната е 15 годишната Мелиса Мемед од Драчево.

Последен пат е видена 27.10 во 14 часот во опш. Центар.Облечена е во бели тренерки.Ако некој има некаква информација ве замолувам да се јавите на 075 982 130

Leave a Reply

Top