Христијан Мицковски се радува на починати од Ковид-19. Како едвај да чека бројот од Корона вирусот да се зголемува

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицковски претставуваат најголемата закана по македонското здравје!

Костадин Костадинов, на денешната прес конференција:

Вело Марковски на сите лекари кои препишуваат сумамед против Ковид-19 им ги препиша бројките на починатите. Претходно истиот тој Вело Марковски објавуваше и ги убедуваше граѓаните дека не бил опасен. Дека нема да има есенски бран и дека маски не треба воопшто да се носат. Со тоа Вело Марковски се обиде да го поткопа целиот здравствен систем во државата.

Христијан Мицковски се радува на починати од Ковид-19. Како едвај да чека бројот од Корона вирусот да се зголемува. 

Leave a Reply

Top