ИТЕН АПЕЛ ЗА ПОМОШ!!!

Методи Митев, младо момче на 36 години, од Кочани боледува од Херидитарна Параплегија. По првиот третман има потреба од втор третман со матични клетки, кој ќе чини 23.000 евра.

Упатуваме АПЕЛ за побрзо да се соберат парите, Методи да замине за Пекинг, Кина и да застане на нозе.

Leave a Reply

Top