Скопјанец најпрвин се напил, а потоа и се нафрлил на сопствената ќерка

Шеесет и двегодишен маж од Скопје, најпрвин се напил, а потоа и се нафрлил на сопствената ќерка и ја силувал. Поради овој случај на родосквернавење, обвинителството отвори истражна постапка.

-Осомничениот, на 9 ноември во неговиот дом, започнал да консумира алкохол, по што се нафрлил и извршил обљуба врз неговата ќерка. Оштетената се противела и го туркала, но не успеала да се оттргне од осомничениот.

 

Leave a Reply

Top