Пратеникот Димитар Апасиев жестоко му одговори на Боби Христов, поради барањето за суспендирање на коментаторот Тони Стојановски

Пратеникот Димитар Апасиев жестоко му одговори на Боби Христов, поради барањето за суспендирање на коментаторот Тони Стојановски.

-Добар ден на сите, освен на БОБИ ХРИСТОВ од Телма, кој бара суспензија за спортскиот коментатор Тони. #ЛиглеСеверџанско

Боби Христов беше жестоко нападнат на Фејсбук поради неговиот коментар.

Leave a Reply

Top