Aца Лукас отворено проговори: Се коцкав и земав пари под камата ( Видео )

Пред неколку дена, заради наводниот долг, извршителите тропнаа на вратата на Аци Лукас. Веста одекна како бомба, а јавноста веднаш предизвика љубопитност за тоа како се чувствува Лукас во оваа пригода.

Аца Лукас пред два дена организираше прес-конференција по повод објавувањето на новиот албум.  На прашањето на новинарот на „Курир телевизија“ колку долго ќе се случуваат неговите проблеми со долгови, коцкање, користење наркотични средства, колку долго ќе се справува со сомнителни луѓе, Лукас имаше само еден одговор.

– Јас ги немам тие ропско-сопственички односи, секој знае како живеев и како заработував, и се коцкав.

Земав пари под камата, но ги враќав. Сега немам долгови, малку сум поозбилен. Ќе биде се поинаку онака како што јас сакам. Со новата песна ќе бидам поразличен од порано.  Песната „Мама“ е антологија, ова ќе биде моето најдобро ЦД досега.

Leave a Reply

Top