Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров вчера во емисијата Топ тема призна дека се преговара со Бугарија за македонскиот јазик (Видео)

Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров во вчерашната емисија ,,Топ тема,, призна дека се преговара за македонскиот јазик со Бугарија.

Leave a Reply

Top