Светски рекорди поврзани со секс

Некои луѓе поставија светски рекорд во брза храна, скокајќи на стакло или разни други чудни и бизарни работи.

Овие девојки поставуваат светски рекорди во работи поврзани поврзани со сексот.

1. Најмногу оргазми

На натпреварот за мастурбација во Данска во 2009 година, вагината на жената доживеа неверојатни 222 оргазми и со тоа постави неофицијален светски рекорд.

2. Најмногу проголтана сперма

Замислете целосна голема чаша полна со сперматозоиди. Токму тоа пиеше Мишел Монаган кога постави светски рекорд во „најголтаната сперма“. Таа имаше речиси еден литар од оваа течност во стомакот кога ќе ја испумпаа.

3. Најмногу сексуални партнери за 24 часа

Просечна жена има пет сексуални партнери во текот на годината, ако е слободна. Ова дефинитивно не е случај со порно актерката Лиза Спаркс. Таа го држи рекордот за „најмногу сексуални партнери“ за 24 часа, што е бројка од 919 сексуални партнери под 12 часа, во 2004 година.

4.Најголема оргија

Некои луѓе на овој свет навистина се проценуваат едни за други, како 500 мажи и жени во Јапонија кои го поставија светскиот рекорд за „најголема оргија“. Записот беше снимен и може да се купи на ДВД за 40 долари – затоа што тоа е Јапонија.

5.Најстарите близначки проститутки

Најстарите проститутки во Амстердам, Луис и Мартина Фокенс, се пензионираа во 2013 година на 70-годишна возраст, откако имале секс со 355.000 луѓе.

6. Најдолгиот оргазам

Најдолгиот оргазам траеше 43 секунди, но се знае дека жените со „Постојано нарушување на побудување на гениталиите“ (PGAD) доживуваат оргазми една по друга до 100 од нив на ден.

7.Најголем број на родени деца

Ајде да зборуваме за 69. Бидејќи тоа е светски рекорд што го држи Русинката Валентина Васиjeева за најголем број деца родени од една мајка.

8.Најстарата проститутка

Најстарата проститутка има 86 години. Таа и денес наплаќа по 350 долари на час.

Leave a Reply

Top