Премиерот во емисијата Клик плус изјави дека постигнале договор со Бугарија. Но што содржи договорот?

Покажавме европски манири и европски вредности во постигнувањето на договорите со Грција и Бугарија. Европа кога требаше да испорача и да стои зад европските вредности, таа тоа не го покажува. Треба да продолжиме да правиме напори во духот на градење пријателство, дијалог и разговор, а не создавање на конфликти.

https://fb.watch/1QY8HDHq1D/

Leave a Reply

Top