Taткото на Бokи 13: Ова е зaeвиcтички cyд

По Боки 13, расправија со судијката Софче Ефремова имаше и неговиот татко Миле Јовановски. Тој реагираше на листинзите од телефонските разговори што ги презентираше обвинителката Ивана Трајчева.

-Вие мене ме излажавте госпоѓо судија. Ова е заевистички суд, обвини Јовановски.
На тоа, судијката му зе закани дека ќе му биде одземено правото на збор како на неговиот син.

Leave a Reply

Top