Ѓоко Котевски, поранешниот директор на Шутка вработувал за секс како контра услуга

Ѓоко Котевски, поранешниот директор на затворот Шутка, вработувал за секс услуга, како што тврди Нафи Абдиовски.

Ѓоко Котевски, ја вработил Сања Степанова во затворот Идризово, со завршено средно образование. Иако Сања Степанова нема соодветно образование, сепак поранешниот директор се нашол да помогне и да ја згрижи оваа млада госпоѓа. Како што може да се види од разговорот, не само Ѓоко Котевски туку и директорот на Агенција за одземен имот одржувал блиски релации со младата госпоѓа. Добро, со директорот Фатон Асани пиеле само кафе. Со поранешниот директор на затворот Шутка излегле на вечера. Ама госпоѓата кога требало да ја даде услугата за вработување, кажала дека има добиено.

Можеби сето ова ви изгледа како сапуница од шпанска серија, ама ниту на директорите не им е лесно. Тие си бараат, овие не даваат, односно лажат дека имаат добиено. Сепак се надеваме дека Фатон Асани и Ѓоко Котевски останале во добри односи. Едниот и се ,,пуштал,, другиот и ,,барал,, ама имала добиено.

Трагикомедија ни е државичево.

Во прилог пораките помеѓу Нафи Абдиовски и Сања Степанова, нововработена во затворот Идризово.

 

 

Leave a Reply

Top