Премиерот Зоран Заев преку видео обраќање се обрати на сите граѓани со апел за одговорно да се прослават претстојните празници

Премиерот Зоран Заев преку видео обраќање се обрати на сите граѓани со апел за одговорно да се прослават претстојните празници.

Leave a Reply

Top