Мизерија се сдсмовциве. Местат избори ама местат и наградни игри. Дното го пробушија, шпорет добива ќерката на градоначалникот

„Без лажи и превари! Ни најмалку ни најмногу шпортетот го доби ќерката на нашиот градоначалник Аце (Ацо Велковски)!“, вака водителката на лотарија по повод праникот на Општина Лозово највува кој го добил шпоретот.

Зарем до 200-300 евра ви дојде, на плата од 900 евра што татко ти ја зема?

Дното го пробушивте, нема подоле. Претходно татко ти бркаше бремена трудница, сега шпорет ти мести.

Leave a Reply

Top