Златко Ориѓански стана директор и се пресели во Тирана!

Иако Златко Ориѓански има само средно образование, сепак Зоран Заев му ја додели титулата директор.

Тимот на sezase.mk му посакува успех во работата.

 

Leave a Reply

Top