Неџат, врати се во анусот на Заев!!!

Фуко го читаш? Што си прочитал од Фуко?

Неџат, врати се во анусот на Заев, со тебе завршив во емисија, во Само вистина. Јас ко сум го читал Фуко, Бодријар, Еко, па и твојот фетиш-Бесара…Ти си бил во петогодишен план.

Leave a Reply

Top