(Фото) Бpojките нe лaжaт: Двe третини од граѓаните не се зaдoвoлни од дoceгaшнaтa paбoтa нa градоначалникот Шилегов

Седумдесет проценти од граѓаните на се задоволни од досегашната работа на првиот човек на градот, градоначалникот Шилегов. Ова го покажа анкетата која Скопје Инфо ја спроведе во изминатиот период, а во која учестуваа 1250 граѓани. Анкетата е спроведена од веб порталот на град Скопје.

Од вкупниот број граѓани 875 сметаат дека не се задоволни од досегашната работа на првиот човек на градот, а 375 сметаат дека се задоволни од сработеното.

 

Leave a Reply

Top