Мајк Пенс вакциниран за Ковид-19

Мајк Пенс вакциниран за Ковид-19. Потпретседателот на САД, Мајк Пенс, беше вакциниран за Ковид-19 на настан пренесуван во живо на телевизија.

„Не почувствував ништо, одлично направено“ рече Пенс откако ја прими првата доза од вакцината. Ќе треба да биде ревакциниран по 21 ден.

 

Leave a Reply

Top