Македонската одбојкарска репрезентација, за вторпат ќе биде во друштво на најдобрите во Европа.

Македонската одбојкарска репрезентација, за вторпат ќе биде во друштво на најдобрите во Европа. Со вечерашната победа над селекцијата на Турција, одбојкарите обезбедуваат пласман на Европското првенство 2021 што ќе се одржи во Полска, Чешка, Естонија и Финска.

Честитки одбојкари, ова е голем репрезентативен и државен успех! Вашиот успех нека биде инспирација за нови победи на сите полиња.

Leave a Reply

Top