Фатиме Фетаи не може да биде специјален јавен обвинител затоа што е наивна

Фатиме Фетаи не може да биде специјален јавен обвинител затоа што е наивна.

Реченица од последните преписки меѓу мене и Зоран Заев.

———————————————————————-

Ова можам да го кажам, го чекав крајот на Монструм, ова не е државна тајна да не можам да ја кажам.

Зоране…. Зоране… Знаеше дека не е наивна, затоа ти требаше Вилма Русковска, затоа што можеш да ја држиш во џеб а ова створење е невозможно да го додржиш ќе те искине!!!

А таква личност за тебе е НЕПОЖЕЛНА!!!

Затоа, не ми глуми многу лудило, оди си најарно ти е ти кажав сто пати.

Вилма ОДИ СИ ОДМА треба да седне на тоа место Ф.Ф.

Немој некој да покаже сомнеж во Ф.Ф. го блокирам и не постои. Затоа што јас си знам што таа жена помина!!!

Вториот обвинител исто така но сепак е машко 190 висок лик па некако е подруго… Истото го мислам и за него за процесот.

П.С. Да се јавиш и да и се извиниш. Ќе ти прости… Знаејќи ја, ќе ти прости после еднооо метар време поима неам…

Leave a Reply

Top